Shoppen

Of je nu wil winkelen bij de grote ketens of gaat voor de verstopte boetiekjes, de échte shop-a-holic kijkt haar ogen uit in de omgeving van Boekel! Verken de gevarieerde centra van Uden, Gemert of Helmond of reis af naar grote steden als Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

Uden

Van kledingwinkels tot warenhuizen, in Uden is de keuze reuze. Ontdek de groeiende stad en shop till you drop​. Vergeet je niet om uit te rusten op de gezellige terrasjes?

Eindhoven

Ben je op zoek naar high fashion, kleine boetiekjes, dutch design, vintage stores of lokale marktjes? Ontdek de de leukste winkel-hotspots van Einhoven! 

's-Hertogenbosch

Hippe conceptstores, trendy modewinkels en mooie boetiekjes, shoppen in 's-Hertogenbosch is shoppen in een uniek cultuurhistorisch decor met sfeervolle straten. 

Gemert

Door het verrassende aanbod aan winkels en speciaalzaakjes is shoppen in Gemert-Bakel een waar genoegen. Plan je jouw dagje shoppen op maandamiddag? Pik dan zeker de weekmarkt ook even mee.  

Helmond

Helmond kent een verrassend aanbod aan winkels. Naast de bekende winkelketens, zorgen  de vele ambachtelijke winkels en lokale ondernemers ervoor dat ook de Brabantse gezelligheid goed vertegenwoordigd wordt. 

Ook in Boekel kun je heerlijk shoppen. Bij De Mouthoeve vind je maar liefst zestien winkels en ateliers van beauty en interieurstyling tot kleding en een heuse notenbar.

Bezoek De Mouthoeve