Wat te doen

In Boekel kun je vanalles beleven. Bezoek de topevenementen,  beleef zelf een van de highlights, fiets of wandel door prachtige natuurgebieden, ervaar de Brabantse gezelligheid in het dorp en sluit af met een bezoekje aan een van de restaurants. Voel je welkom in Boekel.

Boekelse evenementen

Boekel Rond Uit, Boecult, de kermissen en de Auwerwetse Boekelse oostdag, allemaal jaarlijkse hoogtepunten! Kom en beleef de gezelligheid van deze gezellige evenementen.

Highlights

Ontdek de geschiedenis van de psychiatrie bij Huize Padua, verken de natuur langs de Peelrandbreuk of plan een volledig dagje uit bij De Mouthoeve. Beleef alle Boekelse highlights.

Actief

Leef je uit op de schietbaan, ga gezellig bowlen of ga op ontdekkingstocht in de nabije natuurgebieden. Tijdens je bezoek aan Boekel zit je zeker niet stil.

Eten en drinken

Als uitje op zichzelf of als smakelijke pitstop, het is hoe dan ook genieten geblazen bij de Boekelse horecagelegenheden. Lunchen, dineren of borrelen, in Boekel is het goed vertoeven.

Fietsen en wandelen

Laat je verassen door het Brabantse landschap! De veelzijdigheid van het gebied ontdek je door de verschillende fiets- en wandelroutes te volgen.